Silicon Carbide Refractory Crucibles Used in Industrial Furnaces

February 20, 2021

Model NO.: Silicon Carbide
Type: O-Ring Mechanical Seals
Balance: Balanced
Function: for Pump, Compressor
Certificate: ISO9001
Trademark: JR
Transport Package: Carton
Specification: as requirement
Origin: China
HS Code: 8484200090
Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.

 
Mechanical SIC Seal Ring/Silicon Carbide Ring

Silicon Carbide SSIC RBSIC ring


Description:

Applications:
 
1.pumps, mixers, blenders, agitators, refrigeration compressors, blowers, fans,
and other rotary shaft equipment
2.pulp and paper, food processing, water, wastewater, refrigeration, chemical processing,
and other demanding applications.
 Polished and precision silicon Carbide Seal Ring    
Excellent corrosion resistance, high coefficient of heat conductivity, self-lubricity, low density  high hardness and also provide customized production.  


1.Introduction of     Polished and precision silicon Carbide Seal Ring    :
Sic seal rings main performance as belows:

Item
Unit Sic SSIC
Purity % ≥90 ≥98
Density g/cm3 3.05 3.1
Shore Hardness HS 110-125 120-130
Elastic Modulus MPa 4.12x105 4.10x10s
Poisson Ratio   0.15 0.16
Tensile Strength MPa 2.75x102 2.8x102
Bending Strength MPa 4.41x102 4.9x102
Compression Strength MPa 2.94x103 3.0x102
Thermal Conductivity W/m.k 141 147

Coefficient of Thermal Expansion

l/ºC
4.3x10-6 4.0x10-6
Heat Resistance   1600C 165CTC
Thermal Impact Coefficient cal/cm.sec 46.5 200
Tolerance mm -0.02--+0.02 -0.02--+0.02
Acid Resistance   5 times higher than the usual TC Resist al chemical media
 Silicon Carbide Refractory Crucibles Used in Industrial FurnacesSilicon Carbide Refractory Crucibles Used in Industrial Furnaces

Silicon Carbide Refractory Crucibles Used in Industrial Furnaces
Advantage of Mission SiC bushing

1. High purity material, 
2. Good  wear resistance, 
3. Fine grinding surface,
4. Tight tolerance.
5. Fast delivery

mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
  
Welcome to quote for more details. 
Silicon Carbide Refractory Crucibles Used in Industrial Furnaces


Silicon Carbide Refractory Crucibles Used in Industrial Furnaces

 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: www.supseals.com

Broom is one of the most popular brushes. Several models of Haixing brush machines can be used to produce brooms. VL180-25 and VL180-15 are two typical models. They are designed to meet the market demands of big brooms in Russia and Europe. The machines have long strokes and can drill big size holes. Innovative design and patented technology enable the machines to run very stably. They have the functions of drilling, tufting, trimming and flagging, and are popularly accepted by the market.

Broom Machine

Broom Machine, Broom Making Machine, Broom Tufting Machine, Broom Trimming Machine

Yangzhou Haixing CNC Brush Machine Co., Ltd. , https://www.brushmachine.nl